De zakelijke markt

Computer-College.nl zorgt ervoor dat uw medewerkers zelfstandiger en met meer zelfvertrouwen met de Officeprogramma's werken. Daardoor kunnen ze meer doen in minder tijd en is de output van hogere kwaliteit. Wij trainen op vaardigheden, dat wil zeggen, dat gebruikers snappen waarmee ze bezig zijn. Dat is meer dan alleen "het kunstje kennen". Met alle Tip & Trucs verhogen zij hun snelheid aanzienlijk.

U gaat toch zeker geen € 195,- betalen?
Stuurt u iemand naar cursus Excel, dan betaalt u (gemiddeld) al snel € 195,- per persoon, per dag. En u bent die medeweker ook nog eens een dag kwijt. Kiest u voor onze online cursussen Excel, dan kost u dat maximaal slechts € 37,50 per persoon en het werk kan gewoon doorgaan!

1. Download de brochure Excel Basis-Gemiddeld. Slechts € 32,50 per cursist.

2. Download de brochure Excel Gevorderd. Slechts € 37,50 per cursist.

3. Download het bestelformulier. Vul de aantallen in en stuur het formulier retour.

Let op: Bestelt u de cursus als bundel, dan betaalt u slechts € 62,50. Dat is € 7,50 voordeel.
Bij een 6-Pack is de 6e cursist gratis. U betaalt in dat geval dus maar voor 5 cursisten.

In-company trainingen
Wij trainen het liefst in-company. Dat betekent dat we bij u op het bedrijf komen en de training exclusief voor uw medewerkers verzorgen. Dat betekent ook, dat we uw praktijksituatie in het trainingsprogramma kunnen meenemen.

On the job
Misschien wilt u geen training, maar wilt u wel een aantal problemen opgelost hebben of wilt u advies over hoe u iets het best kunt aanpakken. U kunt daarvoor een afspraak van 3 uur maken. Een afspraak is steeds met 45 minuten te verlengen. Zo kunt u optimaal gebruik maken van deze vorm van dienstverlening en toch tijd en kosten in de hand houden.

E-learning Plus
Ook bieden wij de mogelijkheid om u via e-learning de nodige kennis en vaardigheden eigen te maken. Dit kan eventueel worden aangevuld met een mondeling dagdeel, om op wat specifieke gebruikersvragen in te gaan. Dat product heet OfficeWise. Wilt u alleen de e-learning bestellen, dan kan dat via onze webshop.

Ga naar Excel
Ga naar Outlook
Ga naar PowerPoint
Ga naar Word